Kāzu svinību cenu piedāvājums 2020. gada sezonai

Kompleksa īres cena (piektdiena vai sestdiena)

  • Maijs – 2500 EUR, darba dienās (P.-C.) – 2000 EUR
  • Jūnijs – 2600 EUR, darba dienās (P.-C.) – 2000 EUR
  • Jūlijs – 3300 EUR, darba dienās (P.-C.) – 2500 EUR
  • Augusts – 3300 EUR, darba dienās (P.-C.) – 2500 EUR
  • Septembris – 2600 EUR, darba dienās (P.-C.) – 2200 EUR

Drošības depozīts pirms svinībām – 200 EUR

Kompleksa īres cenā iekļauts :

  • Telpu un teritorijas īre
  • Nakšņošana līdz 100 personām
  • Stiklota veranda ezera krastā līdz 100 viesiem
  • Apaļie galdi, balti krēsli
  • Balti vai pelēki galdauti, auduma salvetes, galda brunči
  • Ceremonijas vietas izmantošana
  • Laivu izmantošana

Iebraukšana svinību dienā no plkst.16.00, izbraukšana otrā dienā līdz plkst.12.00

Ja svinības ir kādā dienā no pirmdienas līdz piektdienai - otrā dienā iespējams pagarināt uzturēšanos mazajā svinību mājā līdz plkst.15.00

Ja svinības ir sestdienā – otrā dienā īri iespējams pagarināt neierobežoti, iepriekš saskaņojot.

  • Piemaksa par īres pagarināšanu – 150 EUR/ stundā
  • Apkalpošana īres pagarinājuma dienā - 3.50 EUR/ no personas
  • Infrasarkano sildlampu īre terasē – 80 EUR/ par sildlampu/ dienā ( Pieejamas 3 gb)
  • Dekoratīvo spuldzīšu virteņu īre ar uzstādīšanu – 130 EUR
  • Ugunskura vietas sagatavošana (mičošanai) - 20 EUR
  • Apkalpošana - 6,50 EUR/ no personas/ dienā
  • Korķa nauda - 6,00 EUR/ no personas/dienā
  • Sauna/džakuzi vai lauku pirts - 150 EUR ( līdz 5 h), katra nākamā stunda - 30 EUR.

Ēdināšanas piedāvājums

Visas ēdienkartes ir maināmas un pielāgojamas Jūsu vēlmēm

Sagaidīšanas uzkodas

Sagaidīšanas uzkodas - 1,50  EUR /gb

(iesakam izvēlēties 5-6 uzkodas uz personu)

  • Kanapē ar cāļa filejas gabaliņiem teriyaki mērcē
  • Sāļais cepums ar Camembert sieru un augļu čatniju
  • Kanapē ar vistas gaļas pastēti un sarkano sīpolu džemu
  • Tīģergarneles kraukšķīgajā kataifi mīklā ar saldskābo mērci
  • Brusketa ar kazas siera krēmu un grilētu teļa gaļu
  • Parmas šķiņķis ar meloni
  • Crostini ar parmas šķiņķi
  • Kartupeļu  pankūciņa ar mazsālītu lasi un mārrutku krēmu
  • Tomātu salsas brusketa ar bazilika pesto un mocarellas siera bumbām
  • Rudzu maizes kanapē ar matje siļķi un biešu krēmu
  • Kanapē ar pīles fileju un sarkanvīnā marinētu bumbieri
  • Kūpināta sviesta zivs ar valriekstu krēmu un jūras zāli

Kafija un tēja pie viesu sagaidīšanas - 2.50 Eur/pers (neierobežoti)

Ēdienkarte Nr.1/2020

Ēdienkarte Nr.1/2020

Starteri

Viens veids visiem viesiem

Cēzara salāti ar bekonu
5.00
Lapu salāti ar ceptām saknēm, kvinoju un krēmīgo sinepju mērci
4.30

Cāļa buljonzupa
4.30
Ķirbju krēmzupa
4.30

Pamatēdieni

Viena izvēle visiem viesiem vai iepriekš pasūtītas vairākas izvēles

Lēni gatavoti liellopa vaigi, iesala aizdarā, pasniegti ar rozmarīna – ķiploku sviestā ceptu kartupeli un tvaicētiem dārzeņiem

12.80

Zaļumu sviestā cepta mencas fileja ar baltvīna mērci, ratatouille un tvaicētiem rīsiem ar dārzeņiem

14.50

Zandarta fileja ar melno rīsu tapenādi, citronu- medus želeju,zaļo zirnīšu biezeni un baltvīna mērci

16.00

Kukurūzas cālis ar pastinaka biezeni un tvaicētiem dārzeņiem

15.40

Cukīni – baklažānu kārtojums ar krēmsiera uzpūteni un siltajiem tomātu salātiem

9.50

Grubotto ar saulē kaltētu tomātu pesto un Parmesan sieru

7.50

Aukstās uzkodas
24.60 no personas

Vācu kartupeļu salāti

Lapu salāti ar ceptām saknēm, kvinoju un krēmīgu sinepju mērci

Liellopa gaļas salāti

Cēzara salāti ar tīģergarnelēm

Biešu – degvīna marinādē sālīta laša fileja

Marinēta siļķes fileja ar sarkanajiem sīpoliem

Kūpinātu zivju izlase

Vitello Tonnato

Kūpināta vista

Cūkgaļas BBQ bumbiņas

Ķirbju un rikotas tarte ar rukolas salātiem

Sieru izlase

Svaigu dārzeņu izlase ar mērcīti

Pašcepta maize, sviests
Avota ūdens, kafija, tēja, piens, cukurs
Ogu limonāde

Ēdienkarte Nr.2/2020

Ēdienkarte Nr.2/2020
39.80 no personas

Starteri
Viens veids visiem viesiem

Liellopa buljonzupa

Paprikas un tomātu biezzupa

Burkānu - koriandra krēmzupa

Pamatēdiens

Visi veidi, servēšana vai nu traukos uz galdiem vai porcionēšana no paplātēm

Lēni gatavota cūkgaļas pavēdere, medus-sinepju mērcē
Vistas balotīne ar čedaras sieru un bekonu
Garšaugu sviestā cepts asaris
Rozmarīna – ķiploku sviestā cepti kartupeļi
Tvaicēti dārzeņi
Gruboto
Sezonas dārzeņu salāti, vinegreta aizdarā
Baltvīna mērce
Tumšā buljonmērce

Aukstās uzkodas

Pastas salāti ar rukolu un kūpinātu vistu

Lapu salāti ar ceptām saknēm, kvinoju un krēmīgu sinepju mērci

Cepeša salāti

Salāti ar lasi, sparģeļiem un kartupeļiem

Bietēs un degvīnā sālīta laša fileja, marinēta siļķes fileja, kūpināta skumbrija, auksti kūpināta sviesta zivs ar citrusu un valriekstiem
Kūpināta vista, gaļas bumbiņas BBQ mērcē, liellopa gaļas rostbifs, vītināta cūkgaļa, sīpolu marmelāde, saulē kaltētu tomātu ievārījums
Sieru izlase
Dārzeņu un marinējumu plate
Pašcepta maize, sviests
Avota ūdens, kafija, tēja, piens, cukurs
Ogu limonāde

Deserti
4.00 /deserts

Šokolādes braunijs ar popkornu un karameļu mērci

Sorbetu trio

Bezē ar putotu krējumu un svaigām ogām

Brokastu ēdienkarte

  1. Plānās un kartupeļu pankūkas ar krējumu un ievārījumu, gurķi, tomāti, kafija, tēja, piens, cukurs - 7,50
  2. Cepta ola, šķiņķis, siers, maize, sviests, biezpiens, tomāti, gurķi, kafija, tēja, piens, cukurs -7,50
  3. Soļanka, citrons, olīvas, krējums, maize, sviests, gurķi, tomāti, kafija, tēja, piens, cukurs -7,50
  4. Omlete, desiņas, maize, sviests, gurķi, tomāti, kafija, tēja, piens, cukurs  -7,50
  5. Bufetes veida brokastis – 10,50
  • Ceptas un vārītas olas
  • Bekons
  • Tomāti/ gurķi
  • Siers
  • Šķiņķis
  • Biezpiens ar zaļumiem
  • Maize, sviests
  • Brokastu pārslas
  • Piens, jogurtu izlase
  • Plānās pankūkas ar ievārījumu
  • Kafija, tēja, piens, cukuru