Kāzu svinību cenu piedāvājums 2019. gada sezonai

Kompleksa īres cena (piektdiena vai sestdiena)

  • Maijs – 2300 EUR, darba dienās (P.-C.) – 1700 EUR
  • Jūnijs – 2600 EUR, darba dienās (P.-C.) – 1800 EUR
  • Jūlijs – 3300 EUR, darba dienās (P.-C.) – 2200 EUR
  • Augusts – 3300 EUR, darba dienās (P.-C.) – 2200 EUR
  • Septembris – 2600 EUR, darba dienās (P.-C.) – 2200 EUR

Drošības depozīts pirms svinībām – 150 EUR (tiek atgriezts pēc kāzām, ja viesu namam nav radīti nekādi zaudējumi)

Kompleksa īres cenā iekļauts :

  • Telpu un teritorijas īre
  • Nakšņošana līdz 100 personām
  • Stiklota veranda ezera krastā līdz 100 viesiem
  • Apaļie vai kantainie galdi, balti krēsli
  • Ceremonijas vietas izmantošana
  • Laivu izmantošana
  • Saunas/džakuzi un lauku pirts izmantošana

Iebraukšana svinību dienā no plkst.16.00, izbraukšana otrā dienā līdz plkst.12.00

Ja svinības ir kādā dienā no pirmdienas līdz piektdienai - otrā dienā iespējams pagarināt uzturēšanos mazajā svinību mājā līdz plkst.15.00

Ja svinības ir sestdienā – otrā dienā īri iespējams pagarināt neierobežoti, iepriekš saskaņojot.

  • Piemaksa par īres pagarināšanu – 100 EUR/ stundā
  • Apkalpošana īres pagarinājuma dienā - 3 EUR/ no personas
  • Infrasarkano sildlampu īre terasē – 60 EUR/ par sildlampu/ dienā ( Pieejamas 4 gb)
  • Dekoratīvo spuldzīšu virteņu īre ar uzstādīšanu – 130 EUR
  • Ugunskura vietas sagatavošana (mičošanai) - 10 EUR
  • Apkalpošana - 5,50 EUR/ no personas/ dienā
  • Korķa nauda - 5,00 EUR/ no personas/dienā

Ēdināšanas piedāvājums

Visas ēdienkartes ir maināmas un pielāgojamas Jūsu vēlmēm

Sagaidīšanas uzkodas

Sagaidīšanas uzkodas - 1,20  EUR /gb

(iesakam izvēlēties 5-6 uzkodas uz personu)

  • Kanapē ar cāļa filejas gabaliņiem teriyaki mērcē
  • Sāļais cepums ar Camembert sieru un augļu čatniju
  • Kanapē ar vistas gaļas pastēti un sarkano sīpolu džemu
  • Zaļumu biskvīts ar garneļu krēmu
  • Tīģergarneles kraukšķīgajā kataifi mīklā ar saldskābo mērci
  • Brusketa ar kazas siera krēmu un grilētu teļa gaļu
  • Parmas šķiņķis ar meloni
  • Crostini ar parmas šķiņķi
  • Laša tartars ar baltmaizes tostu
  • Tomātu salsas brusketa ar bazilika pesto un mocarellas siera bumbām
  • Rudzu maizes kanapē ar mārrutku krēmu un mazsālītu lasi
  • Rudzu maizes kanapē ar matje siļķi un biešu krēmu
  • Kanapē ar pīles fileju un sarkanvīnā marinētu bumbieri
  • Kūpināta sviesta zivs ar valriekstu krēmu un jūras zāli

Kafija un tēja pie viesu sagaidīšanas - 1.80 Eur/pers (neierobežoti)

Ēdienkarte Nr.1

Ēdienkarte Nr.1
Starteri
Viens veids visiem viesiem
Klasiskie Cēzara salāti ar vistu
4.20
Lapu salāti ar ceptām saknēm, kvinoju un krēmīgo sinepju mērci
3.90

Cāļa buljonzupa
3.90
Ķirbju krēmzupa
3.90
Aukstā gurķu un avokado krēmzupa
4.60

Pamatēdieni
Viena izvēle visiem viesiem vai iepriekš pasūtītas vairākas izvēles
Lēni gatavoti liellopa vaigi, iesala aizdarā, pasniegti ar rozmarīna – ķiploku sviestā ceptu kartupeli un tvaicētiem dārzeņiem
11.90
Zaļumu sviestā cepta mencas fileja ar baltvīna mērci, ratatouille un tvaicētiem rīsiem ar dārzeņiem
14.50
Cukīni – baklažānu kārtojums ar krēmsiera uzpūteni un siltajiem tomātu salātiem
8.50

Aukstās uzkodas
23.60 no personas

Vācu kartupeļu salāti
Keila un gaileņu salāti ar greipfrūtu
Pak choi salāti ar gaļas bumbiņām un sinepju mērci
Salāti ar ceptām jaunajām bietēm un kazas siera uzpūteni
Biešu – degvīna marinādē sālīta laša fileja
Marinēta siļķes fileja ar sarkanajiem sīpoliem
Tīģergarneles ar ķiploku, citronu un zaļumiem
Kūpināta vista
Liellopa gaļas rostbifs
Ķirbju un zaļumu falafeles
Sieru izlase
Svaigu dārzeņu izlase ar mērcīti
Rikotas, bekona un tomātu tarte
Pašcepta maize, sviests
Avota ūdens, kafija, tēja, piens, cukurs
Ogu limonāde

Ēdienkarte Nr.2

Ēdienkarte Nr.2
Starteri
1 veids visiem viesiem
Sparģeļu krēmzupa ar laima krēmu
4.80
Liellopa gaļas karpačo
8.60
Pašu kūpinātas foreles salāti ar sparģeļiem un Benedikta olu
6.80
Biešu salāti ar kazas siera uzpūteni
5.00
Pamatēdieni
Viena izvēle visiem viesiem vai iepriekš pasūtītas vairākas izvēles
Kukurūzas cālis ar pastinaka biezeni un tvaicētiem dārzeņiem
14.80
Teļa karbonāde ar saldā kartupeļa fritiem, krēmīgu paprikas – ķiploku mērci un olīvu drupinājumu
15.80
Zandarta fileja ar melno rīsu tapenādi, citronu-medus želeju, zaļo zirnīšu biezeni un baltvīna mērci
16.00

Risotto ar austersēnēm
9.20

Aukstās uzkodas
26.40 no personas
Lapu salāti ar ceptām saknēm, kvinoju un krēmīgu sinepju mērci
Pākšu pupiņu un fenheļa salāti ar zaļumu mērci
Vasaras salāti ar maizi
Liellopa gaļas salāti
Briseles kāpostu salāti ar kūpinātu lasi
Laša tartars ar sinepju aizdaru
Vītināts liellops
Vistas gaļas bumbiņas ar zaļumiem
Zaļumu falafeles
Brusketa ar aknu pastēti, rukolu un brūkleņu- ābolu čatniju
Uzkoda ar cauraudzīti un ābolu- ķimeņu mērci
Panētu sieru uzkodu izlase
Ķirbju un rikotas tarte ar pikantajiem rukolas salātiem
Kūpinātu zivju izlase
Pašcepta maize, sviests
Avota ūdens, kafija, tēja, piens, cukurs
Ogu limonāde

Ēdienkarte Nr.3

Ēdienkarte Nr.3
38.50 no personas

Starteri
Viens veids visiem viesiem
Liellopa buljonzupa
Paprikas un tomātu biezzupa
Klasiskie Cēzara salāti ar vistu

Pamatēdiens
Visi veidi, servēšana vai nu traukos uz galdiem vai porcionēšana no paplātēm
Lēni gatavota cūkgaļas pavēdere, medus-sinepju mērcē
Vistas balotīne ar čedaras sieru un bekonu
Garšaugu sviestā cepts asaris
Rozmarīna – ķiploku sviestā cepti kartupeļi
Tvaicēti dārzeņi
Kūpināta siera gruboto
Sezonas dārzeņu salāti, vinegreta aizdarā
Baltvīna mērce
Tumšā buljonmērce

Aukstās uzkodas
Valdorfa salāti
Mocarellas siera un tomātu kārtojums
Liellopa salāti ar grilētiem dārzeņiem un granātābolu mērci
Lapu salāti ar ceptām saknēm, kvinoju, dārzeņiem un krēmīgu sinepju mērci
Bietēs un degvīnā sālīta laša fileja, marinēta siļķes fileja, kūpināta skumbrija, auksti kūpināta sviesta zivs ar citrusu un valriekstiem
Kūpināta vista, gaļas bumbiņas BBQ mērcē, liellopa gaļas rostbifs, vītināta cūkgaļa, sīpolu marmelāde, saulē kaltētu tomātu ievārījums
Sieru izlase
Dārzeņu un marinējumu plate ar zilā siera mērci
Pašcepta maize, sviests
Avota ūdens, kafija, tēja, piens, cukurs
Ogu limonāde

Deserti
2.80 /deserts
Viens veids visiem viesiem vai vairāki veidi, ja plānots desertu galds
Šokolādes braunijs ar popkornu un karameļu mērci
Panna cotta
Ogu uzpūtenis ar vaniļas mērci

Brokastu ēdienkarte

  1. Plānās un kartupeļu pankūkas ar krējumu un ievārījumu, gurķi, tomāti, kafija, tēja, piens, cukurs (6,50)
  2. Vārīta ola, šķiņķis, siers, maize, sviests, biezpiens, tomāti, gurķi, kafija, tēja, piens, cukurs (6,50)
  3. Soļanka, citrons, olīvas, krējums, maize, sviests, gurķi, tomāti, kafija, tēja, piens, cukurs (6,50)
  4. Omlete, desiņas, maize, sviests, gurķi, tomāti, kafija, tēja, piens, cukurs (6,50)
  5. Bufetes veida brokastis – 9,30
  • Ceptas un vārītas olas
  • Bekons
  • Tomāti/ gurķi
  • Siers
  • Šķiņķis
  • Biezpiens ar zaļumiem
  • Maize, sviests
  • Brokastu pārslas
  • Piens, jogurtu izlase
  • Plānās pankūkas ar ievārījumu
  • Kafija, tēja, piens, cukuru