Kāzu svinību cenu piedāvājums 2018. gada sezonai

Kompleksa īres cena (piektdiena vai sestdiena)

  • Maijs – 2200 EUR, darba dienās (P.-C.) – 1500 EUR
  • Jūnijs – 2500 EUR, darba dienās (P.-C.) – 1500 EUR
  • Jūlijs – 3300 EUR, darba dienās (P.-C.) – 2000 EUR
  • Augusts – 3300 EUR, darba dienās (P.-C.) – 2000 EUR
  • Septembris – 2500 EUR, darba dienās (P.-C.) – 2000 EUR

Drošības depozīts pirms svinībām – 150 EUR (tiek atgriezts pēc kāzām, ja viesu namam nav radīti nekādi zaudējumi)

Kompleksa īres cenā iekļauts :

  • Telpu un teritorijas īre
  • Nakšņošana līdz 100 personām
  • Kāzu telts īre uz terases (ar auduma drapērijām un lustru)
  • Apaļie vai kantainie galdi, balti krēsli
  • Arkas un ceremonijas vietas izmantošana
  • Laivu izmantošana
  • Saunas/džakuzi un lauku pirts izmantošana

Iebraukšana svinību dienā no plkst.16.00, izbraukšana otrā dienā līdz plkst.12.00

Ja svinības ir kādā dienā no pirmdienas līdz piektdienai - otrā dienā iespējams pagarināt uzturēšanos mazajā svinību mājā līdz plkst.15.00

Ja svinības ir sestdienā – otrā dienā īri iespējams pagarināt neierobežoti

  • Piemaksa par īres pagarināšanu – 100 EUR/ stundā
  • Apkalpošana īres pagarinājuma dienā - 2 EUR/ no personas
  • Infrasarkano sildlampu īre terasē – 60 EUR/ par sildlampu/ dienā ( Pieejamas 4 gb)
  • Dekoratīvo spuldzīšu virteņu īre ar uzstādīšanu – 130 EUR
  • Ugunskura vietas sagatavošana (mičošanai) - 10 EUR
  • Apkalpošana - 4,50 EUR/ no personas/ dienā
  • Korķa nauda - 4,00 EUR/ no personas/dienā

Ēdināšanas piedāvājums

Visas ēdienkartes ir maināmas un pielāgojamas Jūsu vēlmēm

Sagaidīšanas uzkodas

Sagaidīšanas uzkodas - 1,20  EUR /gb 

(iesakam izvēlēties 5-6 uzkodas uz personu)

  • Kanapē ar cāļa filejas gabaliņiem teriyaki mērcē
  • Sāļais cepums ar Camembert sieru un augļu čatniju
  • Kanapē ar vistas gaļas pastēti un sarkano sīpolu džemu
  • Zaļumu biskvīts ar garneļu krēmu
  • Tīģergarneles kraukšķīgajā kataifi mīklā ar saldskābo mērci
  • Brusketa ar kazas siera krēmu un grilētu teļa gaļu
  • Parmas šķiņķis ar meloni
  • Crostini ar parmas šķiņķi
  • Laša tartars ar baltmaizes tostu
  • Tomātu salsas brusketa ar bazilika pesto un mocarellas siera bumbām
  • Rudzu maizes kanapē ar mārrutku krēmu un mazsālītu lasi
  • Brusketa ar gaileņu pastēti un timiānu
  • Rudzu maizes kanapē ar matje siļķi un biešu krēmu 
  • Kanapē ar pīles fileju un sarkanvīnā marinētu bumbieri 
  • Kūpināta sviesta zivs ar valriekstu krēmu un jūras zāli 
  • Brieža gaļas fileja ar trifeļu krēmu un sinepju graudiem 
  • Mīdija ar pikanto krēmu un bekona čipsi 
  • Wakame salātu groziņš ar lidzivs ikriem 

Kafija un tēja pie viesu sagaidīšanas - 1.80 Eur/pers (neierobežoti)

Deserts - 2,50 EUR /gb

Deserts pēc izvēles – servēts glāzītēs: 

  • Tiramisu
  • Panna cota
  • Rupjmaizes kāŗtojums ar putotu saldkrējumu
  • Meža ogu – maskarpones krēma kārtojums
  • Meža ogu želeja ar vaniļas mērci

Ēdienkarte Nr.1

Starteris

Ķirbju krēmzupa ar kraukšķīgo bekonu un zaļajiem dīgstiem (3,90 EUR)

vai

Jaukto lapu salāti ar dārzeņiem, svaigo sieru un godži ogām (4,30 EUR)

vai

Mazsālīta laša fileja ar kazas siera krēmu, olīvu sviestu un marinētiem sarkanajiem sīpoliem (7,20 EUR) 

Pamatēdiens

  • Grilēta piena jēra karbonāde ar piparmētru- buljona mērci (13,40 EUR)
  • Grilēta liellopa karbonāde ar sarkanvīna mērci (12,40 EUR)
  • Cepta pīles krūtiņa ar portvīna mērci (11,20 EUR)
  • Grilēts lasis, marinēts citrusaugļos ar baltvīna mērci (11,80 EUR)
  • Sama fileja garšaugu sviestā, ar saldkrējuma - sinepju mērci (8,70EUR)
  • Cepta cāļa fileja pildīta ar spinātiem, sēnēm un siera mērci (6,00 EUR)
  • Glazēta cūkgaļas kakla karbonāde ar sarkano sīpolu - plūmju čatniju (6,80 EUR)

Piedevas 

3,20 EUR ( 2 veidi pēc izvēles)

  • Burkānu – ingvera biezenis
  • Dārzeņu kuskuss ar zaļumiem
  • Brokoļu biezenis
  • Sinepēs marinēts kartupelis
  • Ziedkāpostu-citrusu biezenis
  • Tomātu gruboto
  • Kartupeļu štrūdele
  • Jaukto lapu salāti ar dārzeņiem un bazilika - baltvīna mērci
  • Grilēti – tvaicēti sezonas dārzeņi
  • Krāsnī ceptas garšsaknes

Aukstais galds (19,80 EUR)

  • Liellopa gaļas salāti ar mājas majonēzi un Dižonas sinepēm
  • Pastas salāti ar rukolu un saulē kaltētiem tomātiem
  • Kūpināta laša salāti ar vasabi majonēzi
  • Cēzara salāti ar sezama sēklās apceptu cāļa fileju
  • Siera plate ar olīvu drupinājumu, pašu gatavotu ķiploku, sviesta maizi un brūkleņu džemu
  • Laša tartars ar kaperiem, zilajiem sīpoliem, paipalu olu un grauzdētiem tostiem
  • Auksti kūpināta sviesta zivs fileja
  • Marinēti siļķu rullīši ar zilajiem sīpoliem
  • Kalmāru gredzeni ar pikanto mērci
  • Cūkgaļas fileja pildīta ar sēnēm un saulē kaltētiem tomātiem
  • Vistas gaļas rulete ar pikanto plūmju, riekstu pildījumu
  • Cepeša uzkodu iesmiņi ar marinētu dārzeņu izlasi
  • Gaļas bumbiņas ar sezama sēkliņām un mazajiem pipargurķīšiem
  • Svaigu un marinētu dārzeņu plate
  • Maize, garšaugu sviestu izlase
  • Avota ūdens ar citronu un laimu, jāņogu – upeņu mājas limonāde
  • Kafija, tēja, piens, cukurs

Ēdienkarte Nr.2

Starteris:

Salāti:

Rukolas lapu salāti ar vītinātu šķiņķi un svaigu vīģi (7,20 EUR)

Zupa:

Selerijas-kafijas krēmzupa ar diedzētām sarkanā redīsa sēklām (4,50 EUR)

Vai

Ķirbju biezzupa ar bazilika eļļu un grauzdiņu (3,90 EUR)

Pamatēdiens

  • Cūkgaļas filejas medaljoni ar kartupeļu-saulē kaltētu tomātu štrūdeli, karamelizētu pastinaku un sarkano sīpolu džemu (10,20 EUR)
  • Grilēta zandarta fileja ar brokoļiem, sparģeļiem un kukurūzu, bazilika-tomātu buljonā (13,60 EUR) 
  • Gruboto ar gailenēm, plūmju-sarkanvīna ievārījumu un Gran moravia sieru  (8,40 EUR) 

Aukstais galds (19,60 EUR)

  • Liellopa rostbifa salāti ar sinepju-trifeļu vinegreta mērci
  • Vēžu astīšu salāti ar holandes mērci
  • Jauktu lapu salāti ar gailenēm un parmezāna sieru
  • Kūpinātas vistas salāti ar ingvera majonēzes mērci
  • Liellopa gaļas rostbifs
  • Cūkgaļas bumbiņas, glazētas BBQ mērcē 
  • Vistas gaļas balotīne rozā piparu garozā 
  • Laša terīne garšaugu garozā 
  • Tīģergarneles ar svaigām jūras zālēm 
  • Marinētu siļķu rullīši ar zilajiem sīpoliem 
  • Sieru izlase ar pašu ceptu timiāna-ķiploku maizi un ingveru medu 
  • Svaigu un marinētu dārzeņu plate 
  • Maize, garšaugu sviests 
  • Avota ūdens 
  • Mājas ogu limonāde 
  • Kafija, tēja, piens, cukurs 

Ēdienkarte Nr.3

35.70 EUR/pers

Starteris

Puravu krēmzupa ar puravu čipsiem un diedzētu lucernu  

Pamatēdiens

  • Portvīnā sautēts cūkgaļas cepetis 
  • Vistas gaļas balotīne ar saulē kaltētiem tomātiem 
  • Jūras asara fileja ar garšaugu drupinājumu 
  • Kartupeļu štrūdele vai krāsnī cepti kartupeļi 
  • Tomātu gruboto 
  • Jaukto lapu salāti ar franču mērci 
  • Krāsnī ceptas garšsaknes 
  • Saldkrējuma – bazilika mērce 

Aukstais galds

  • Pastas salāti ar rukolu, kūpinātu vistu un saulē kaltētiem tomātiem 
  • Mocarellas – tomātu – cukīni kārtojums 
  • Siera – tomātu salāti ar pikanto mērci 
  • Artišoku salāti ar piparmētru, cukurzirņiem un holandes mērci 
  • Liellopa gaļas rostbifs
  • Cūkgaļas filejas rulete pildīta ar gailenēm un grauzdētu bekonu 
  • Vistas gaļas rulete ar brendijā noturētiem žāvētiem augļiem 
  • Laša terīne garšaugu garozā 
  • Auksti kūpināta sviesta zivs fileja 
  • Matje siļķes fileja ar rupjmaizes grauzdiņiem un zaļumu biezpienu 
  • Sieru izlase ar pašu ceptu timiāna-ķiploku maizi un ingvera medu 
  • Svaigu un marinētu dārzeņu plate
  • Maize, garšaugu sviests 
  • Avota ūdens 
  • Mājas ogu limonāde 
  • Kafija, tēja, piens, cukurs 

Brokastu ēdienkarte

  1. Plānās un kartupeļu pankūkas ar krējumu un ievārījumu, gurķi, tomāti, kafija, tēja, piens, cukurs (6,50 EUR)
  2. Vārīta ola, šķiņķis, siers, maize, sviests, biezpiens, tomāti, gurķi, kafija, tēja, piens, cukurs (6,50 EUR)
  3. Soļanka, citrons, olīvas, krējums, maize, sviests, gurķi, tomāti, kafija, tēja, piens, cukurs (6,50 EUR)
  4. Omlete, desiņas, maize, sviests, gurķi, tomāti, kafija, tēja, piens, cukurs (6,50 EUR)
  1. Bufetes veida brokastis – 9,30 EUR
  • Ceptas un vārītas olas
  • Bekons
  • Tomāti/ gurķi
  • Siers
  • Šķiņķis
  • Biezpiens ar zaļumiem
  • Maize, sviests
  • Brokastu pārslas
  • Piens, jogurtu izlase
  • Plānās pankūkas ar ievārījumu
  • Kafija, tēja, piens, cukuru