Galdiņus restorānā lūdzam rezervēt iepriekš. Vasaras sezonā pusdienot vai vakariņot iespējams arī uz terases ezera krastā.

Ēdienkarte

Salāti

  • Cēzara salāti ar vistu un bekonu vai tīģergarnelēm 6,5-
  • Spinātu lapu salāti ar lasi, cukurzirņiem un mārrutku majonēzi 6,5-
  • Jaukto lapu salāti ar mazsālītu gurķi un ogu balzāmetiķī marinētu tomātu 4-

Uzkodas

  • Liellopu gaļas tartars ar sinepju krēmu 7,5-
  • Siļķe matjē ar mazsālītu gurķi, marinētiem jaunajiem kartupeļiem 5-
  • Burkāni sezama eļļā ar ziedkāpostu kuskusu un kaņepju sviestu 4-

Zupas

  • Jūras velšu – tomātu buljona zupa 6,5-
  • Svaigu gurķu – piparmētru aukstā zupa 4-

Pamatēdiens

  • Makreles fileja saldskābmaizes panējumā, pasniegta ar rabarberu ievārījumu un tzatziki 8-
  • Jēra gaļas karē ar sparģeļiem un black jack mērci 18-
  • Pīles krūtiņa portvīna mērcē ar sezonas dārzeņiem 12-
  • Tomātu gruboto ar valriekstiem un Gran Moravia sieru 6-

Deserti

  • Pavlovas kūka ar rabarberiem un sezonas ogām 4-
  • Ābolu – karameles tarte ar aveņu tapioku 5,5-
  • Saldējums ar sezonas ogām 3,5-