Galdiņus restorānā lūdzam rezervēt iepriekš. Vasaras sezonā pusdienot vai vakariņot iespējams arī terasē ezera krastā.

Uzkodas un zupas

Lapu salāti ar ceptām saknēm un kvinoju, sinepju mērces aizdarā

5.00

Liellopa karpačo ar cieto sieru, trifeļu eļļu, ciedru riekstiem un rukolu

9.40

Tunča tartars ar avokado

9.00

Vistas buljona zupa ar nūdelēm

5.60

Cepts kamambēra siers ar sautētiem āboliem

6.00

Pamatēdiens

Kukurūzas cālis ar pastinaka biezeni, tvaicētiem dārzeņiem un krēmīgo sinepju mērci

13.20

Piena sivēna cepetis ar sviestā ceptu kartupeli, pelēko zirņu biezeni un dzērveņu mērci

12.00

Zandarts ar pērļu grūbām, sviestā sautētiem sīpoliem un tomātu – bazilika mērci

14.00

Pīles fileja ar burkānu biezeni, ceptām saknēm un sarkanvīnā gatavotu bumbieri

15.00

Turku zirņu un burkānu sautējums ar kazas piena sieru

9.00

Deserts

Ziemas tiramisu

5.00

Žāvētu augļu krēms

5.00