Kāzu svinību cenu piedāvājums 2020./2021. gada sezonai
Kompleksa īres cena (piektdiena vai sestdiena)
- Maijs – 2900 EUR, darba dienās (P.-C.) – 2500 EUR
- Jūnijs – 2900 EUR, darba dienās (P.-C.) – 2500 EUR
- Jūlijs – 3500 EUR, darba dienās (P.-C.) – 2900 EUR
- Augusts – 3500 EUR, darba dienās (P.-C.) – 2900 EUR
- Septembris – 2900 EUR, darba dienās (P.-C.) – 2500 EUR
Drošības depozīts pirms svinībām – 200 EUR
Avansa maksājums, veicot rezervāciju - 50% apmērā no kompleksa īres
Kompleksa īres cenā iekļauts :
- Telpu un teritorijas īre
- Nakšņošana līdz 100 personām
- Stiklota veranda ezera krastā līdz 100 viesiem
- Apaļie galdi, balti krēsli
- Balti vai pelēki galdauti, auduma salvetes, galda brunči
- Ceremonijas vietas izmantošana
- Laivu izmantošana
Iebraukšana svinību dienā no plkst.16.00, izbraukšana otrā dienā līdz plkst.12.00
Ja svinības ir kādā dienā no pirmdienas līdz piektdienai - otrā dienā iespējams pagarināt uzturēšanos mazajā svinību mājā līdz plkst.15.00
Ja svinības ir sestdienā – otrā dienā īri iespējams pagarināt neierobežoti, iepriekš saskaņojot.
- Piemaksa par īres pagarināšanu – 150 EUR/ stundā
- Apkalpošana īres pagarinājuma dienā - 4.00 EUR/ no personas
- Dekoratīvo spuldzīšu virteņu īre ar uzstādīšanu – 150 EUR
- Ugunskura vietas sagatavošana (mičošanai) - 30 EUR
- Apkalpošana - 7,50 EUR/ no personas/ dienā
- Korķa nauda - 6,50 EUR/ no personas/dienā
- Tehniskā personāla ēdināšana ( mūziķi, fotogrāfs) - 20 EUR no personas
Ēdināšanas piedāvājums
Visas ēdienkartes ir maināmas un pielāgojamas Jūsu vēlmēm
Sagaidīšanas uzkodas
Sagaidīšanas uzkodas - 1,50 EUR /gb
(iesakam izvēlēties 5-6 uzkodas uz personu)
- Kanapē ar cāļa filejas gabaliņiem teriyaki mērcē
- Sāļais cepums ar Camembert sieru un augļu čatniju
- Kanapē ar vistas gaļas pastēti un sarkano sīpolu džemu
- Tīģergarneles kraukšķīgajā kataifi mīklā ar saldskābo mērci
- Brusketa ar kazas siera krēmu un grilētu teļa gaļu
- Parmas šķiņķis ar meloni
- Crostini ar parmas šķiņķi
- Kartupeļu pankūciņa ar mazsālītu lasi un mārrutku krēmu
- Tomātu salsas brusketa ar bazilika pesto un mocarellas siera bumbām
- Rudzu maizes kanapē ar matje siļķi un biešu krēmu
- Kanapē ar pīles fileju un sarkanvīnā marinētu bumbieri
- Kūpināta sviesta zivs ar valriekstu krēmu un jūras zāli
Kafija un tēja pie viesu sagaidīšanas - 3.00 EUR/pers (neierobežoti)
Ēdienkarte Nr.1/2020/2021
Ēdienkarte Nr.1/2020/2021
Starteri
Viens veids visiem viesiem
Cēzara salāti ar bekonu
6.00
Lapu salāti ar ceptām saknēm, kvinoju un krēmīgo sinepju mērci
5.00
Cāļa buljonzupa
4.80
Ķirbju krēmzupa
4.80
Pamatēdieni
Viena izvēle visiem viesiem vai iepriekš pasūtītas vairākas izvēles
Lēni gatavoti liellopa vaigi, iesala aizdarā, pasniegti ar rozmarīna – ķiploku sviestā ceptu kartupeli un tvaicētiem dārzeņiem
14.00
Zaļumu sviestā cepta mencas fileja ar baltvīna mērci, ratatouille un tvaicētiem rīsiem
16.00
Zandarta fileja ar melno rīsu tapenādi, citronu- medus želeju,zaļo zirnīšu biezeni un baltvīna mērci
17.00
Kukurūzas cālis ar pastinaka biezeni un tvaicētiem dārzeņiem
16.50
Cukīni – baklažānu kārtojums ar krēmsiera uzpūteni un siltajiem tomātu salātiem
9.50
Grubotto ar saulē kaltētu tomātu pesto un Parmesan sieru
8.00
Aukstās uzkodas
26.00 no personas
Vācu kartupeļu salāti
Lapu salāti ar ceptām saknēm, kvinoju un krēmīgu sinepju mērci
Liellopa gaļas salāti
Cēzara salāti ar tīģergarnelēm
Biešu – degvīna marinādē sālīta laša fileja
Marinēta siļķes fileja ar sarkanajiem sīpoliem
Kūpinātu zivju izlase
Vitello Tonnato
Kūpināta vista
Cūkgaļas BBQ bumbiņas
Ķirbju un rikotas tarte ar rukolas salātiem
Sieru izlase
Svaigu dārzeņu izlase ar mērcīti
Pašcepta maize, sviests
Avota ūdens, kafija, tēja, piens, cukurs
Ogu limonāde
Ēdienkarte Nr.2/2020/2021
Ēdienkarte Nr.2/2020/2021
42.50 no personas
Starteri
Viens veids visiem viesiem
Liellopa buljonzupa
Paprikas un tomātu biezzupa
Burkānu - koriandra krēmzupa
Pamatēdiens
Visi veidi, servēšana vai nu traukos uz galdiem vai porcionēšana no paplātēm
Lēni gatavota cūkgaļas pavēdere, medus-sinepju mērcē
Vistas balotīne ar čedaras sieru un bekonu
Garšaugu sviestā cepts asaris
Rozmarīna – ķiploku sviestā cepti kartupeļi
Tvaicēti dārzeņi
Gruboto
Sezonas dārzeņu salāti, vinegreta aizdarā
Baltvīna mērce
Tumšā buljonmērce
Aukstās uzkodas
Pastas salāti ar rukolu un kūpinātu vistu
Lapu salāti ar ceptām saknēm, kvinoju un krēmīgu sinepju mērci
Cepeša salāti
Salāti ar lasi, sparģeļiem un kartupeļiem
Bietēs un degvīnā sālīta laša fileja, marinēta siļķes fileja, kūpināta skumbrija, auksti kūpināta sviesta zivs ar citrusu un valriekstiem
Kūpināta vista, gaļas bumbiņas BBQ mērcē, liellopa gaļas rostbifs, vītināta cūkgaļa, sīpolu marmelāde, saulē kaltētu tomātu ievārījums
Sieru izlase
Dārzeņu un marinējumu plate
Pašcepta maize, sviests
Avota ūdens, kafija, tēja, piens, cukurs
Ogu limonāde
Deserti
4.00 /deserts
Šokolādes braunijs ar popkornu un karameļu mērci
Sorbetu trio
Bezē ar putotu krējumu un svaigām ogām
Brokastu ēdienkarte
- Cepta ola, šķiņķis, siers, maize, sviests, biezpiens, tomāti, gurķi, kafija, tēja, piens, cukurs -8,00
- Soļanka, citrons, olīvas, krējums, maize, sviests, gurķi, tomāti, kafija, tēja, piens, cukurs -8,00
- Omlete, desiņas, maize, sviests, gurķi, tomāti, kafija, tēja, piens, cukurs -8,00
- Bufetes veida brokastis – 11,00
- Ceptas un vārītas olas
- Bekons
- Tomāti/ gurķi
- Siers
- Šķiņķis
- Biezpiens ar zaļumiem
- Maize, sviests
- Brokastu pārslas
- Piens, jogurtu izlase
- Plānās pankūkas ar ievārījumu
- Kafija, tēja, piens, cukuru