Kompleksa īres cena (piektdiena vai sestdiena)
2024./25. gada sezona
Vasaras sezona:
Maijs - 3900 EUR, darba dienās (P.-C.) – 3600 EUR
Jūnijs
– 3900 EUR, darba dienās (P.-C.) – 3600 EUR
Jūlijs
– 4400 EUR, darba dienās (P.-C.) – 3900 EUR
Augusts
– 4400 EUR, darba dienās (P.-C.) – 3900 EUR
Septembris
– 3900 EUR, darba dienās (P.-C.) – 3600 EUR
Viesu nams kāzu svinībām pieejams visu gadu, cenas citos mēnešos pēc pieprasījuma!
Cenrādis nav spēkā valstī noteikto, oficiālo brīvdienu datumos.
Avansa maksājums, veicot rezervāciju - 50% apmērā no kompleksa īres. Avansa maksājumu iespējams dalīt 2 daļās.
Kompleksa īres cenā iekļauts :
· Telpu un teritorijas īre
· Nakšņošana līdz 100 personām
· Stiklota veranda ezera krastā līdz 100 viesiem
· Apaļie galdi, balti krēsli
· Balti vai pelēki galdauti, auduma salvetes, galda brunči
· Laivu izmantošana
Iebraukšana svinību dienā no plkst.16.00, izbraukšana otrā dienā līdz plkst.12.00.
Ja svinības ir kādā dienā no pirmdienas līdz piektdienai - otrā dienā iespējams pagarināt uzturēšanos mazajā svinību mājā līdz plkst.15.00
Ja svinības ir sestdienā – otrā dienā īri iespējams pagarināt neierobežoti, iepriekš saskaņojot.
· Piemaksa par īres pagarināšanu un servisa pakalpojumiem– 200 EUR/ stundā
· Ceremonijas vietas izmantošana/krēslu īre - 100 EUR / ceremonija pļavā pie viesu nama, 150 EUR /ceremonija kalnā
· Dekoratīvo spuldzīšu virteņu īre ar uzstādīšanu – 170 EUR
· Ugunskura vietas sagatavošana (mičošanai) - 30 EUR
· Apkalpošana - 9,00 EUR /no personas/ svinību dienā, 4,00 EUR no personas otrā dienā līdz plkst.12
· Korķa nauda - 8,00 EUR/ no personas/svinību dienā
· Tehniskā personāla ēdināšana ( mūziķi, fotogrāfs) - 25 EUR no personas
Ēdināšanas piedāvājums
Ēdināšanas cenas 2024. /2025.gada sezonai norādītas orientējoši un tiks precizētas, paredzamais cenu pieaugums ir 10-20% robežās.
Visas ēdienkartes ir maināmas un pielāgojamas Jūsu vēlmēm
Sagaidīšanas uzkodas - 3,00 EUR /gb
(iesakam izvēlēties 5-6 uzkodas uz personu)
· Kanapē ar cāļa filejas gabaliņiem teriyaki mērcē
· Sāļais cepums ar Camembert sieru un augļu čatniju
· Kanapē ar vistas gaļas pastēti un sarkano sīpolu džemu
· Parmas šķiņķis ar meloni
· Crostini ar parmas šķiņķi
· Rudzu maizes kanapē ar matje siļķi un biešu krēmu
· Tomātu salsas brusketa ar bazilika pesto un mocarellas siera bumbām
Sagaidīšanas uzkodas - 3,50 EUR /gb
· Tīģergarneles kraukšķīgajā kataifi mīklā ar saldskābo mērci
· Kartupeļu pankūciņa ar mazsālītu lasi un mārrutku krēmu
· Kanapē ar pīles fileju un sarkanvīnā marinētu bumbieri
· Kūpināta sviesta zivs ar valriekstu krēmu un jūras zāli
· Brusketa ar kazas siera krēmu un grilētu teļa gaļu
Kafija un tēja pie viesu sagaidīšanas - 3.50 EUR/pers (neierobežoti)
Ēdienkarte Nr.1
Starteri
Viens veids visiem viesiem
Pamatēdieni
Viena izvēle visiem viesiem vai iepriekš pasūtītas vairākas izvēles
Lēni gatavoti liellopa vaigi, pasniegti ar rozmarīna – ķiploku sviestā ceptu kartupeli un tvaicētiem dārzeņiem
19.90
Zaļumu sviestā cepta mencas fileja ar baltvīna mērci, ratatouille un tvaicētiem rīsiem
23.40
Zandarta fileja ar melno rīsu tapenādi, citronu- medus želeju,zaļo zirnīšu biezeni un baltvīna mērci
25.60
Kukurūzas cālis ar pastinaka biezeni un tvaicētiem dārzeņiem
22.80
Cukīni – baklažānu kārtojums ar krēmsiera uzpūteni un siltajiem tomātu salātiem
13.20
Grubotto ar saulē kaltētu tomātu pesto un Parmesan sieru
12.00
Vācu kartupeļu salāti
Lapu salāti ar ceptām saknēm, kvinoju un krēmīgu sinepju mērci
Liellopa gaļas salāti
Cēzara salāti ar tīģergarnelēm
Biešu – degvīna marinādē sālīta laša fileja
Marinēta siļķes fileja ar sarkanajiem sīpoliem
Kūpinātu zivju izlase
Vitello Tonnato
Kūpināta vista
Cūkgaļas BBQ bumbiņas
Ķirbju un rikotas tarte ar rukolas salātiem
Sieru izlase
Svaigu dārzeņu izlase ar mērcīti
Liellopa buljonzupa
Paprikas un tomātu biezzupa
Burkānu - koriandra krēmzupa
Pamatēdiens
Visi veidi, servēšana vai nu traukos uz galdiem vai porcionēšana no paplātēm
Aukstās uzkodas
Pastas salāti ar rukolu un kūpinātu vistu
Lapu salāti ar ceptām saknēm, kvinoju un krēmīgu sinepju mērci
Cepeša salāti
Salāti ar lasi, sparģeļiem un kartupeļiem
Šokolādes braunijs ar popkornu un karameļu mērci
Sorbetu trio
Bezē ar putotu krējumu un svaigām ogām
Silto ēdienu piedāvājums, kurus iespējams papildināt vai mainīt
Banketa ēdienkartē nr. 2 un aukstā galda piedāvājums, kuru iespējams
papildināt abu ēdienkaršu aukstā galda pozīcijās.
Grilēts lasis
Zandarta fileja
Liellopa vaigi
Cūkgaļas cepetis
Vistas gaļas balotīne pildīta ar Mocarella sieru un saulē kaltētiem tomātiem
Rasols
Grieķu salāti
Biešu salāti ar kazas sieru
Cēzara salāti ar tīģergarnelēm
Jaukto lapu salāti ar gailenēm
Mocarellas, tomātu un grilētu cukini kārtojums
Garšaugos marinētas tīģergarneles
Laša tartars
Kūpināts lasis
Brokastu ēdienkarte
1. Cepta ola, šķiņķis, siers, maize, sviests, biezpiens, tomāti, gurķi, kafija, tēja, piens, cukurs - 12.00
2. Soļanka, citrons, olīvas, krējums, maize, sviests, gurķi, tomāti, kafija, tēja, piens, cukurs - 12.00
3. Omlete, desiņas, maize, sviests, gurķi, tomāti, kafija, tēja, piens, cukurs - 12.00
4. Bufetes veida brokastis – 17.50
· Ceptas olas
· Bekons
· Tomāti/ gurķi
· Siers
· Šķiņķis
· Biezpiens ar zaļumiem
· Maize, sviests
· Brokastu pārslas
· Piens, jogurtu izlase
· Plānās pankūkas ar ievārījumu
· Kafija, tēja, piens, cukuru